Jumbo Slingerland actie ‘Alle B’tjes helpen!’ levert verenigingen € 10.000,– op

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Jumbo Slingerland in winkelcentrum Populierenhof heeft vrijdag 7 juni 2024 aan het eind van de middag twaalf verenigingen en stichtingen blij gemaakt met een mooi geldbedrag. Er viel een bedrag van € 10.000,– te verdelen uit de actie ‘Alle Beetjes helpen! 2024’.

De verenigingen en stichtingen waren uitgenodigd om naar de supermarkt te komen. Links op de foto directeur eigenaar Jan Slingerland van Jumbo Slingerland Sliedrecht met alle vertegenwoordigers van de verenigingen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De actie was van maandag 8 april t/m dinsdag 7 mei 2024 in de supermarkt. De drie grootste bedragen gingen naar Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht, SOJS (€ 1.933,06), v.v. Sliedrecht (€ 1.464,66) en volleybalvereniging Sliedrecht Sport (€ 1.057,60). 

Tekst gaat verder onder foto.

Jan Slingerland (rechts) deelt hier de cheques uit aan de verenigingen en stichtingen. Links Arjan Holster van trimclub ABC. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Actiedisplay 
Bij elke besteding van € 15,– kregen klanten één B’tje (plastic ‘muntje’), waarmee een vereniging of stichting uit het dorp kon worden gesteund. Vervolgens kon het B’tje worden gedoneerd in de koker in het actiedisplay met alle deelnemende verengingen en stichtingen in de supermarkt. De verdeling van het geld vond plaats op basis van het aantal B’tjes dat per vereniging of stichting is verzameld. 

Veel waardering
Het was volgens de deelnemende stichtingen en verenigingen een ‘eerlijke en ontzettend leuke actie’. De ontvangers van het bedrag lieten weten ‘de opzet erg te hebben gewaardeerd’. “Alle beetjes helpen en je hoeft voor deze actie als vereniging niets te doen. Het bedrag wordt ons in de schoot geworpen”, reageerde één van de deelnemende verenigingen. Ook Jan Slingerland toonde zich tevreden over het verloop van de actie. Slingerland: “Vanmiddag – nog net voor de uitreiking – hebben de verenigingen en stichtingen het bedrag ontvangen op de bankrekening.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld