Jumbo Kerkbuurt doet donatie aan Voedelselbank Sliedrecht

SLIEDRECHT – Jumbo Kerkbuurt in Sliedrecht heeft donderdag 20 mei 2021 een bedrag van € 1.545,– gedoneerd aan Voedselbank Sliedrecht. Het bedrag is in de afgelopen weken ingezameld tijdens een doneeractie, waarbij klanten aan de kassa één euro konden geven. De supermarkt verhoogde dat bedrag met een kwart.

Filiaalmanager Leon de Lijster (rechts) van Jumbo Kerkbuurt overhandigde het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan Gerda de Jong van de lokale voedselbank.

“We zijn ontzettend blij dat we met deze donatie ons steentje kunnen bijdragen aan het werk van de lokale voedselbank. We willen al onze klanten dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage”, aldus filiaalmanager Leon de Lijster van Jumbo Kerkbuurt. De voedselbank kan het geld goed gebruiken. “Dankzij deze hartverwarmende actie van Jumbo is het mogelijk om nog meer mensen te helpen die het juist in deze tijd extra moeilijk hebben. Hier zijn we Jumbo en haar klanten ontzettend dankbaar voor”, reageerde Gerda de Jong van Voedselbank Sliedrecht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld