Jubilarissen krijgen speld en bloemen op nieuwjaarsreceptie v.v. Sliedrecht

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Na twee jaar corona kon zaterdag 7 januari 2023 de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie van de v.v. Sliedrecht worden gehouden. Eerst werd een 7-tegen-7 toernooi gespeeld op het sportpark door de hoogste juniorenteams en de lagere seniorenteams. Aansluitend was de druk bezochte receptie in de kantine.

Met een zilveren verenigingsspeld en een boeket bloemen werden de jubilarissen bedankt voor hun betrokkenheid bij de voetbalvereniging. (Foto Joop Hartog / Sliedrecht24)

De spelers van de selectieteams 1 en 2 ontbraken, omdat zij op trainingskamp in Portugal zijn.

In ’t zonnetje
Nadat was aangekondigd dat voor het volgend seizoen het contract met hoofdcoach Marco Verboom is verlengd, is een flink aantal jubilarissen in het zonnetje gezet voor hun 25- of 40 jarig lidmaatschap, waarbij secretaris Tom Pauw voor elke jubilaris wel een passend persoonlijk woord had. 

Vertrek aangekondigd
In zijn welkomstspeech keek voorzitter Kees Verhoef nog even terug op de onvoorstelbaar stroeve en trage communicatie met de gemeente Sliedrecht voor wat betreft de nieuwe huisvesting, waarop de vereniging al meer dan een decennium wacht. Bovendien bevestigde Verhoef nogmaals dat hij aan zijn laatste jaar als voorzitter is begonnen. Aan het eind van dit jaar (op de najaarsvergadering) zal hij na tien jaar de voorzittershamer overgeven aan een opvolger.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld