Jongeren zoeken gezelligheid en vermaken zich op oudjaarsavond

SLIEDRECHT – Met de televisie in de garagebox op de NPO Radio 2 Top2000 en een vreugdevuur in een ton vermaakten enkele tientallen jongeren zich maandagavond 31 december 2018 op de Prof. Keesomlaan / hoek Prof.  Snelliusweg rond een vreugdevuur in een grote ton. 

Het gaat hier om een vriendenclub van jongeren rond de 20 jaar. Gezelligheid zonder incidenten! Ze willen laten zien dat het ook zonder ‘rottigheid’ kan. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Gezellig met een biertje bij het vuur en af en toe wat vuurwerk afsteken. De jongeren, onder wie ook jongemannen en vrouwen, kennen elkaar onder meer van de voetbal. Onder hen vaste aanhangers van voetbalclub Feyenoord. Verwacht wordt dat na middernacht ‘de buren’ bij de groep langskomen. Ieder jaar komen ze op oudjaarsavond op deze plaats bij elkaar. Als volgens een goede traditie maakte Sliedrecht24 ook maandagavond bij hen een foto. 

5 gedachten over “Jongeren zoeken gezelligheid en vermaken zich op oudjaarsavond”

  1. Ook wij genieten al aantal jaartjes van deze traditie! Super jongens en dit jaar was het echt ook weer erg mooi !!!

  2. Daar staan dus onze zonen bij en men is er blij mee. Dank u voor het begrip buurtgenoten en zo gaan we positief 2019 in.

  3. Aha, dus daar komt al dat mooie vuurwerk vandaan. We keken onze ogen weer uit. Bedankt jongelui!
    Wat een verademening om ook eens iets positiefs te lezen over ‘de jeugd’. Laten we dat in het nieuwe jaar eens doen, het positieve aandacht geven en het negatieve zo minimaal mogelijk.

  4. Ik woon in de buurt en wat ik mis in dit verhaal dat zij “altijd” op 1 januari de gemaakte rotzooi ook zelf opruimen en afvoeren. Ik ben geen vuurwerkfan maar wat zij de lucht in schieten is al jaren fantasties sier vuurwerk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld