Jeugdschaker Jabber Al-Yassin nadert podium

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse schaakjeugd speelt nog steeds online. Donderdagavond 18 maart 2021 was de voorlaatste ronde van de RatingRace. In de vierde ronde deed na de favorieten vooral Jabber Al-Yassin van zich spreken.

Dit is de 10-jarige Jabber Al-Yassin. Hij wist na een goede ronde op te klimmen naar de vierde plaats in de tussenstand en heeft het podium nog in zicht. Met een super laatste ronde zou dat nog kunnen en dat zou een enorme verrassing zijn. (Archieffoto Schaakvereniging Sliedrecht)

Aan kop verstevigde Sven Langstraat knap zijn koppositie. Hij wist namelijk al zijn partijen in winst om te zetten en lijkt zodoende vrijwel zeker van het kampioenschap. Familie Theunisse – Theo en Willem – vecht in de laatste ronde uit wie er zilver en brons gaan winnen.

Slotavond
Donderdag 25 maart 2021 is de slotavond van de RatingRace. In het eindklassement tellen de vier beste scores van de jeugdleden. De top 5 pakt een prijs en eveneens diegene die de meeste ratingpunten heeft gescoord de afgelopen vijf weken. Spanning ten top dus. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld