Jeugdbrandweer kan nieuwe leden gebruiken

SLIEDRECHT – De Jeugdbrandweer Sliedrecht zoekt nieuwe mensen. Niet bekend is hoeveel leden worden gezocht. Wie bij de jeugdbrandweer wil, moet tussen de twaalf en achttien jaar oud zijn. De eerste oefenavond is vrijdag 2 september 2016 van 19.30 – 20.30 uur.

Via hun website en sociale media roept de Jeugdbrandweer Sliedrecht belangstellenden op zich aan te melden. (Foto Jeugdbrandweer Sliedrecht)

De brandweerkazerne staat aan de Middeldiepstraat, maar regelmatig wordt buiten het kazerneterrein getraind. 

Wedstrijden
Wie lid is van het jongerenkorps gaat ook mee naar brandweerwedstrijden. Elk jaar gaan de twee jeugdbrandweerploegen naar de provinciale wedstrijden. Daar wordt met nog andere jeugdbrandweerploegen gestreden om de beste plaatsen. De beste geselecteerde ploegen gaan dan door naar de gewestelijke wedstrijden. Wie hier als de besten uit de bus komen mogen uiteindelijk strijden om de hoogste plaatsen bij de landelijk Jeugdbrandweer finale. De jeugdbrandweer kan de basis zijn voor een plaats als je volwassen bent bij het vrijwilligerskorps van Sliedrecht. 

Aanmelden
Wie belangstelling heeft voor de Jeugdbrandweer Sliedrecht moet een aanmeldingsformulier ophalen tijdens één van de oefenavonden. Je kan ook een e-mail sturen naar: [email protected] Na aanmelding en invulling van het formulier volgt een motivatiegesprek. Meer informatie via de website van de Jeugdbrandweer Sliedrecht of via Facebook.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld