Japans restaurant Oishi Fusion

Jeugd brengt zakken vuurwerkafval en kerstbomen voor vernietiging

SLIEDRECHT – Voor veel kinderen is het elk jaar weer een uitdaging. Zoveel mogelijk zakken vuurwerkafval verzamelen en vele kerstbomen voor de vernietiging. Woensdag 8 januari 2020 kon dit alles tegen een vergoeding van de gemeente Sliedrecht worden ingeleverd.

Bomen en vuurwerkafval konden op verschillende plaatsen worden ingeleverd. Deze foto maakten we kort na het middaguur op het Bonkelaarplein. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Dat kon op een aantal locaties te weten bij Medisch Centrum Baanhoek-West (Landinistraat), Craijensteijn tegen over ASVZ locatie Merwebolder, parkeerterrein Bonkelaarplein, parkeerterrein sporthal De Stoep (Krommestoep) en parkeerterrein appartementencomplex Arcadia (IJsbaan). Samen voor Sliedrecht had gratis broodjes met warme worst en warme chocolademelk.

Tekst gaat verder onder tweet.

Geld
Per ingeleverde kerstboom ontvingen ze direct € 0,50. Een volle vuurwerk zak leverde € 1,00 op. Je kon de vuurwerkzakken ophalen bij het gemeentekantoor en bij het milieupark. 

Complimenten
Wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte is blij met de inzameling. “Complimenten voor al die kinderen die kerstbomen en vuurwerkafval kwamen inleveren! Op alle plaatsen was het druk. Naast geld kregen de kinderen ook iets te eten of drinken van Samen Voor Sliedrecht . Dank aan de vrijwilligers! En hulde voor de mannen van Beheer Openbare Ruimte die alles in ontvangst namen en keurig opruimde”, aldus Spek op sociale media. Kerstbomen met op uit zijn geplant langs de Tiendweg en in het park achter bij de Boog. 

1 gedachte over “Jeugd brengt zakken vuurwerkafval en kerstbomen voor vernietiging”

  1. In Sliedrecht weet men wel raad met gekapte, in dit geval, kerstbomen……,,!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld