J. van Mourik & Zn. ondernemer van het jaar

SLIEDRECHT – Maandagavond 26 oktober 2015 werden ‘de ondernemers van het jaar’ bekend gemaakt tijdens het Business Event Alblasserwaard in partycentrum De Lockhorst. In de categorie ‘MKB en Detailhandel’ won de Sliedrechtse schoenenzaak J. van Mourik & Zn. Wethouder Len van Rekom reikte de prijs uit aan de schoenenonderneming.

Winnaar ‘J. van Mourik & Zoon’, in 2013 benoemd tot Hofleverancier, werd gekozen tot onderneming van het jaar. (Foto Business Event Alblasserwaard.)

In de categorie ‘Grootzakelijk’ ging de prijs naar Van Dijk-Inpijn B.V., een metaalbewerkingsbedrijf uit Arkel. In de categorie ‘Jonge Onderneming’ ofwel ‘Starter van het Jaar’ won groepsaccommodatie en Bed&Breakfast Maria Johanna Hoeve uit Noordeloos. Dit bedrijf heeft ook een brasserie, golfbaan en vergaderfaciliteiten. De ABN AMRO publieksprijs ging deze avond naar Klop Visserij uit Hardinxveld-Giessendam.

Jury
De jury bestond uit Michael van Hoorne, Teus Boerman, Machiel Pranger, Marieke Koorevaar, en juryvoorzitter Hans Koppelaar. De presentatie was in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman. De bekende pianist Jan Vayne deed de muzikale begeiding.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld