Italiaans restaurant Basta Sliedrecht ook op maandag open

SLIEDRECHT – Liefhebbers van Italiaans eten kunnen ook op maandag vanaf 16.00 uur terecht bij Basta Sliedrecht, het Italiaanse restaurant aan Kerkbuurt 142. “We zijn nu bijna drie maanden open en ik kan wel zeggen dat we nog geen spijt hebben gehad van onze switch”, zegt mede-eigenaar Dennis Speksnijder. 

Marijn Hartog, chef kok en mede-eigenaar samen met Dennis Speksnijder. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het is op alle dagen lekker druk en de reacties zijn positief. Speksnijder: “Natuurlijk hebben we in het begin ook wel wat moeten ‘sleutelen’ en kregen we goede feedback van onze gasten. Zo moesten wij in het begin wel een beetje uitleg geven bij de shared dining gerechten. Dat het is bedoeld om te delen en in etappes op tafel wordt geserveerd.”

Nieuwe menukaart
Basta Sliedrecht is begonnen met een wat kleinere kaart. “We zullen de komende tijd steeds wat lekkere gerechten eraan toevoegen. We hopen volgende week de nieuwe menukaart te introduceren met onder meer gerechtjes als mosselen met nduja (pittige worst) en gnocchi”, vertelt Speksnijder.

Terras
Ook de openingstijden zijn wat aangepast. Naast de lunch op vrijdag en zaterdag is Basta Sliedrecht dus ook op maandag geopend. Speksnijder: “Sinds twee weken is het nieuwe kleurrijke terras helemaal compleet. Net op tijd voor de zonnige terrasdagen.”

1 gedachte over “Italiaans restaurant Basta Sliedrecht ook op maandag open”

  1. Een echt gezellig restaurant, alleen toen wij in de avond wat kwamen drinken was er niets meer te bestellen van de kaart.. Ik begrijp dat de keuken dicht moet op een bepaald moment, maar om 21:15 geen hapjes meer kunnen krijgen was jammer. We zijn na afloop langs de mc Donalds gereden 😀

Plaats een reactie

*=Verplicht veld