Inwoners krijgen vragen over woon- en leefklimaat

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht wil van de inwoners weten of zij prettig en veilig wonen en leven in het dorp. “Dat betekent onder andere met zo min mogelijk onveiligheid en overlast. Maar om daar goed aan te kunnen bijdragen is het wel nodig dat de gemeente weet wat er zich op dit gebied in de gemeente voordoet”, schrijft de gemeente Sliedrecht woensdag 6 december 2017. Inwoners worden uitgenodigd om hun mening te geven op de website van de gemeente, via Facebook of bellen (078-7703905) voor een vragenlijst.

 De gemeente Sliedrecht belooft dat de antwoorden anoniem worden verwerkt en uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt. (Foto RPAS Peter Donk / Sliedrecht24)

In de vragenlijst vraagt de gemeente of inwoners bepaalde soorten overlast of veel voorkomende criminaliteit in Sliedrecht aan den lijve ondervindt. En welke dat dan zijn? Wanneer inwoners iets overkomt, doen ze daar dan ook aangifte van? En wanneer ze overlast ervaren, melden ze dat dan ook bij de politie of bij de gemeente? Ook hoort de gemeente graag of inwoners de wijkagent kennen en wat de aangifte- en/of meldingsbereidheid zou kunnen vergroten.Hoe doet u mee? 

1 gedachte over “Inwoners krijgen vragen over woon- en leefklimaat

  1. De Nachtegaallaan.
    Hier wordt veel te hard en roekeloos gereden. In oktober 1 auto is total loss en de andere op de rand van total loss. Ze stonden gewoon voor de deur geparkeerd. De dader is doorgereden. Met heel veel onderdelen van zijn auto achtergelaten. In de straat twee gezinnen in de ellende. Hij heeft zich de volgende dag gemeld. Zal wel heel erg dronken zijn geweest met de woorden. Ik geloof dat ik wat geraakt heb en wat krijgt hij… een boete van € 500,–.

    Schandalig!

Een reactie plaatsen