Internetomroep RTV Holland brengt Weihnachtsoratorium

SLIEDRECHT – Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland komt op Eerste Kerstdag vrijdag 25 december 2015 met een aangepaste programmering. Vanaf 00.00 uur brengt de omroep het Weihnachtsoratorium BWV248 van J.S. Bach. 

RTV Holland kunt u beluisteren via de luisterbanner rechtsboven op deze pagina (op Sliedrecht24 dus) of via de website van de omroep (druk dan op de luisterbanner rechts boven). De reclame wordt wel uitgezonden, maar alle promo’s zijn voor deze dag geschrapt (uitgezonderd in de nacht van 02.00-07.00 uur). 

Programma’s
Eerste Kerstdag staat nog een aantal mooie programma’s in de planning, zoals ‘Kerst met Bas van Toor’, het Concert van de Eeuw (3 operasterren), Kerst in Holland, Kerst op straat (opname 2014) in Sliedrecht en speciale edities als De Hollandse Kerk Kerst en Holland Kerst Late Night. Hier staat de complete programmering. 

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland is met de studio gevestigd in Sliedrecht. De omroep richt zich op alle inwoners van Nederland en Nederlanders, die voor korte of lange tijd in het buitenland verblijven. Ervaren programmamakers verzorgen op vrijwillige basis 24/7 uitzendingen op het worldwideweb.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld