Interculturele maaltijd in teken van en eten uit Dominicaanse Republiek

SLIEDRECHT – We kennen de Dominicaanse Republiek vooral van de orkanen en politieke onlusten. Maar is dat het enige? Of zijn er ook andere verhalen? Tijdens een samenkomst in de serie interculturele maaltijden in Pand 33 aan Kerkbuurt 264 kan je luisteren naar verhalen uit dat land, terwijl je donderdag 5 januari 2023 ook kan genieten van het eten van het Caraïbisch gebied. De aanvang 18.00 uur.

Het thema is de Dominicaanse Republiek. Wie langskomt, wordt verrast met eten uit dit land. (Stockfoto)

De Dominicaanse Republiek is een land op het eiland Hispaniola, in het Caraïbisch gebied. Het beslaat ongeveer twee derde van het eiland. In het westen grenst het aan Haïti, in het oosten ligt het eiland Puerto Rico, ten noorden de Atlantische Oceaan en ten zuiden de Caraïbische Zee. Je hoort meer tijdens de bijeenkomst. 

Aanmelden
Wil je meedoen met deze kennismaking met de Dominicaanse Republiek? Mail dan organisator Sado Ahmed, email: sado-ahmed@live.nl 

3 gedachten over “Interculturele maaltijd in teken van en eten uit Dominicaanse Republiek”

  1. De Dominicaanse Republiek kent geen politieke instabiliteit, kom er ruim voor publicatie achter dat de Dominicaanse Republiek corrupte politici heeft zoals in de meeste landen. Het is echter een van de meest stabiele landen en waar de vrijheid nog heerst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld