Inschrijven voor obstacle run tijdens Baggerfestival 2023 mogelijk

SLIEDRECHT – Er is weer een obstacle run tijdens het Baggerfestival, zaterdag 24 juni 2023 tussen 10.00 – 13.00 uur. Doorslaggevend was het grote succes tijdens de laatste editie. Daarom is deze terug en is de inschrijving is hier online geopend. Deelname kost € 7,50 p.p. inclusief speciaal t-shirt en is mogelijk vanaf de leeftijd van twaalf jaar. 
 
De Run is geschikt voor jong en oud. Doel is niet zo zeer om een toptijd neer te zetten, maar om elkaar te helpen om de obstakels onderweg zo goed mogelijk te overwinnen. (Foto Peter Verheijen)
Van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni 2023 vindt de veertiende editie van het Baggerfestival plaats.
 
Hindernissen
“Het wordt wederom een mooi spektakel als onderdeel van het Baggerfestival”, zegt bestuurslid Sebastiaan van der Linde van het Baggerfestival 2023, “Het parcours voert door de Havenstraat, Merwestraat en Industrieweg en kent een aantal zeer verrassende en uitdagende hindernissen, onder andere bij het gemeentekantoor en op het terrein van Van Vliet Sliedrecht.” Jan van Heteren, coördinator van de obstacle run: “Onderweg zijn er zeventien hindernissen te nemen. De run gaat dit jaar niet door de haven, maar de elementen water en ‘bagger’ hebben vanzelfsprekend wél een belangrijke plek in het traject gekregen.” 
 
Activiteiten
Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het in de eerste plaats een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld