INGEZONDEN BRIEF: Met elkaar

(Archieffoto Avond4daagse Sliedrecht)

De afgelopen weken hebben we in Sliedrecht met elkaar herdacht en feest gevierd. Dankzij de organisatie door de Oranjevereniging Sliedrecht, Samen voor Sliedrecht en Comité 4 en 5 mei Sliedrecht was dit mogelijk.

Ik noem ook nog een andere organisatie die bij deze gelegenheden op de achtergrond een rol speelt: Stichting Evenementen Sliedrecht. Deze stichting levert namelijk de benodigde verkeersregelaars, zodat de evenementen veilig kunnen plaatsvinden. Ook bij de Avondvierdaagse en de Buitenspeeldag zijn zij op deze manier betrokken.

Boven dit stukje staat “Met elkaar”. Met elkaar vieren we feest, met elkaar herdenken we, met elkaar gaan we op pad voor de Avondvierdaagse. Maar deze evenementen worden steeds lastiger te organiseren, omdat er (te) weinig verkeersregelaars zijn.

Om verkeersregelaar te worden is een berichtje naar de Stichting Evenementen Sliedrecht de eerste stap. U krijgt een link en een code om de online training te volgen en daarna kunt u in overleg in actie komen als verkeersregelaar. Een paar uurtjes inzet per jaar voor uw dorp, waarmee u er mede voor zorgt dat de evenementen in Sliedrecht op een veilige manier kunnen doorgaan. En dat wilt u toch ook?

Ria de Mul
verkeersregelaar via Stichting Evenementen Sliedrecht

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

Plaats een reactie

*=Verplicht veld