Inschrijven mogelijk voor nieuw huurappartementencomplex De Molendyck

SLIEDRECHT – Vanaf nu kunnen belangstellenden vrijblijvend inschrijven voor het kleinschalig huurappartementencomplex De Molendyck ‘Zorgeloos wonen op topniveau’ aan de karakteristieke Molendijk (voormalige locatie Netten – red.). De oplevering van de huizen wordt medio 2022 verwacht.

Het complex bestaat uit zeven huurappartementen van verschillend formaat en met een eigen indeling.

De Molendyck is ontwikkeld met veel liefde en gevoel voor stijl. De drie studio’s, twee appartementen op dijkniveau en twee maisonnettes zijn geschikt voor eenpersoonshuishoudens, koppels en gezinnen tot vier personen. Met een luxe keuken en badkamer, allerlei voorzieningen en comfortabele extra’s voldoen deze appartementen aan alle wensen en dromen over hedendaags wonen.

Ligging en voorzieningen
Voor wie Sliedrecht nog niet kent… Dankzij het dorpse karakter, de prettige sfeer en de centrale ligging heeft Sliedrecht als woonplaats veel te bieden. Daarnaast heeft het dorp een breed aanbod aan winkels, scholen, restaurants en andere voorzieningen. Ook cultuur- en natuurliefhebbers kunnen in de regio hun hart ophalen. Zo liggen de molens van Werelderfgoed Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch binnen handbereik. Als baggerhoofdstad van Nederland is uiteraard het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht gevestigd, ook aan de Molendijk. Steden als Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam zijn via de snelweg in korte tijd bereikbaar, of via een tochtje met de waterbus.

4 gedachten over “Inschrijven mogelijk voor nieuw huurappartementencomplex De Molendyck”

  1. Zou graag telefoon nummer willen weten voor mondelinge afspraak.

    Vriendelijke groet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld