Inloopmiddag voor stomapatiënten in Albert Schweitzer ziekenhuis

DORDRECHT / SLIEDRECHT – De Stomavereniging organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis woensdag 8 november 2023 in Dordrecht een inloopmiddag voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden. Het maakt daarbij niet uit in welk ziekenhuis je wordt behandeld en of je wel of geen lid bent van de Stomavereniging. De inloop is gratis en je hoeft je vooraf niet aan te melden. De inloopmiddag is van 16.00 – 18.00 uur. 

Je bent van harte welkom in de Maes-Schefferzaal op locatie Dordwijk. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. (Archieffoto Albert Schweitzer ziekenhuis)

Tijdens deze informele bijeenkomsten bieden ze je de gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie of thee en een koekje, in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Eventuele vragen van medische aard kunnen worden voorgelegd aan een van de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij is aanwezig van 17.30 tot 18.00 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld