Inloopavond bij Orchis Uitvaartzorg

SLIEDRECHT – Maandag 1 februari 2016 is er vanaf 19.30 uur een inloopavond bij Orchis Uitvaartzorg aan de Molendijk 69. Orchis wil zo meer bieden dan het verzorgen van een uitvaart alleen.

Orchis organiseert maandelijks avonden. Het bedrijf wil op die manier inspelen op de vraag van deze tijd. Dienstverlening in de breedste zin van het woord. Dat staat bij Orchis Uitvaartzorg hoog in het vaandel, aldus uitvaartverzorger Thea de Jong. U kunt tijdens de inloopavonden bij Orchis terecht met al uw vragen en opmerkingen over de uitvaart. Orchis Uitvaartzorg is drager van het keurmerk Persoonlijke Uitvaartzorg.

Wensen
Mensen kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in het rouwcentrum aan de Molendijk. Voor een kopje koffie wordt gezorgd. De Jong: “Met deze maandelijkse avonden kunnen we in alle rust uw wensen bespreekbaar maken. Ook als u ergens anders verzekerd bent, bent u welkom op deze avond. Wij kunnen een uitvaart verzorgen ongeacht waar uw verzekering is afgesloten. Deze wetenschap kan voor u de vrije keuze voor een uitvaartverzorger makkelijker en persoonlijker maken. Orchis Uitvaartzorg komt ook vrijblijvend en kosteloos bij u thuis, om uw wensen te bespreken. U kunt hiervoor bellen naar Orchis Uitvaartzorg, tel. 0184-701200.” Meer informatie is te vinden op de website van Orchis Uitvaartzorg.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld