Initiatiefnemer boek De Bonkelaar wil beoordelingen in expositie meenemen

SLIEDRECHT – Wie een beoordeling plaatst over het boek vol herinneringen over het voormalig theater De Bonkelaar loopt kans om straks deze terug te zien in een expositie over het gebouw en de beleving destijds in het Sliedrechts Museum. Initiatiefnemer Michiel van Houselt zegt wel dat vooraf toestemming wordt gevraagd.

Een recensie over het boek kan worden achtergelaten op de website van drukkerij Van den Dool. Op de website ga je naar ‘bestel boek WEKABO’ en vervolgens klik je op ‘beoordelingen’. 

Van Houselt stelde het boek met veel liefde en zorg samen. “Opdat de geschiedenis en herinneringen zoals in het boek beschreven van onze Bonkelaar niet in de nevelen van de tijd verdwijnt, maar behouden blijft voor de toekomstige generaties. Ik heb privé ontzettend veel leuke en emotionele reacties mogen ontvangen. Deze reacties verdienen echter zeker een podium”, stelt Van Houselt. Hier online kan je de reactie kwijt onder de knop ‘beoordeling’. Wanneer de expositie in het Sliedrechts Museum is, is nog niet bekendgemaakt. Vermoedelijk in oktober 2021.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld