INGEZONDEN BRIEF: Parkeren buiten de parkeervakken

De Schoolstraat is recentelijk volledig gerenoveerd. De bestrating is aangepakt en er zijn meer dan veertig “nietjes” geplaatst, dit zijn zogenaamde fietsen stallinkjes.

Het ziet er allemaal heel fris en modern uit en de opening was feestelijk.

Echter, er zijn autobezitters die denken dat er ook buiten de parkeervakken geparkeerd mag worden… Dit is natuurlijk niet zo. Regelmatig worden er via Fixi-meldingen verstuurd aan Handhaving om hun te informeren over dit feit, omdat de geparkeerde auto’s de vrije doorgang voor fietsers blokkeren zodat men over kan gaan tot handhaving.

Het gebied van de Handhavers is erg groot en men kan niet overal tegelijk zijn. Een oplossing kan zijn: Het plaatsen van een E-bord zodat het voor iedereen duidelijk is dat je alleen in de daarvoor bestemde vakken mag parkeren!

Wellicht kan de gemeente hier iets aan doen…

Met vriendelijke groet,
R.P. van der Wolk

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

14 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Parkeren buiten de parkeervakken”

  1. Heel de wereld staat op zijn kop ….en wat een drukte over zo,n foto beste stuurlui staan aan wal

  2. Kenteken herkenbaar plaatsen is wel degelijk in strijd met de privacy regels. Twee seconden op google had je dit ook kunnen vertellen. (…)

  3. Dat is nu juist het mooie. Wij bieden iedereen de gelegenheid een ingezonden brief te plaatsen (binnen de voorwaarden die de online krant stelt, zie daarvoor de pagina Van de redactie). Bij elk bericht gaat ook een foto. Wij snappen uw reactie niet.

  4. Ik reageer op de (naar mijn menint) kleinzieligheid van dit bericht en de keuze om de foto te plaatsen. Volgens mij biedt Sliedrecht24 daar expliciet de gelegenheid voor middels dit formulier dus ik begrijp uw verbazing niet helemaal.

  5. Snel een foto maken en online gooien! Knap hoor, van der Wolk en S24. Sliedrecht staat er weer eens op z’n vervelendst op.

  6. Foto staat op overzichtspagina bij mij ook op z’n kop. Toen ik net artikel aanklikte stond hij goed, nu opnieuw op z’n kop.

  7. Niet netjes van die Belgische?meneer.maar wat helemaal niet netjes is:kentekens van auto’s herkenbaar in beeld!daar maakt sliedrecht24.nl zich wel vaker schuldig aan.Privacy is een goed recht!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld