INGEZONDEN BRIEF: Optreden van BOA

Irritatie dinsdagmorgen 26 mei 2020 bij flat Valkhof, waar een BOA zich druk maakte om een auto. Deze stond op een invalide parkeerplaats waar het grof vuil wordt opgehaald, volgende week, dinsdag 2 juni 2020. De auto heeft een invalide parkeerkaart en staat daar elke dag. 

Parkeerplaats Valkhof. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Nooit wordt een eigenaar van een auto een week van te voren aangesproken, omdat hij of zij daar niet mag staan als er grof vuil is. Wat is het geval?

De eigenaar van auto is j.l. donderdag overleden, maar zijn auto staat nog op de parkeerplaats. Het was maar goed dat ik (mevr. Van de Herik) uitstapte en de desbetreffende BOA hoorde zeggen ‘wij moeten wel zorgen dat de auto voor volgende week maandag weg is.’ De BOA bevestigde dat het om de desbetreffende auto ging. 

Wij vinden het niet normaal dat hier een probleem van wordt gemaakt, terwijl de eigenaar nog niet eens is begraven. Dat is ook tegen de BOA’s gezegd. De desbetreffende BOA moest nog wel even laten weten dat de auto maandag weg moet zijn.

Alsof niemand zich daarvan bewust is. Waar blijft bij deze BOA het respect voor normen en waarden? Hoe kan de vraag ontstaan een week van te voren om een auto te verwijderen, terwijl deze auto daar elke dag staat voorzien van een invalide kaart? 

Dit kan echt niet.

Monique van de Herik
Jaap van Putten


Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

7 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Optreden van BOA”

 1. Gewoon een ongecontroleerde reactie van een miskende die zijn functie niet aan kan.
  Heeft een pakje aangekregen dat lijkt op een baantje wat hij eerder wilde hebben?
  Je zou zulke figuren bij de politie hebben.
  Logisch dat het ontzag voor gezag wegglipt.

 2. Ik begrijp sowieso niet waarom grof vuil op een parkeerplaats wordt verzameld….
  Heb op die parkeerplaats vorig jaar mijn autoband kapot gereden…er lag nog een stuk metaal wat niet was opgeruimd na ophalen grof vuil…
  Eerlijk is eerlijk, na wat communicatie met gemeente Sliedrecht autoband vergoed gekregen 👍
  Ik woonde vroeger in Sperwerstraat, waar grof vuil tussen beide flats werd verzameld…geen risico op schade aan auto’s.

  Kortom: verzamel grof vuil niet op parkeerplaats maar tussen flats…scheelt plaatselijke BOA ook weer werk

 3. De BOA’s hier in Papendrecht en Sliedrecht zijn net kinderen die een snoepje gepikt hebben bij Hans en Grietje. Ze giebelen als ze iemand betrapt hebben op het niet controleren van ID ook al zijn die feestgangers 23 jaar (ID in horeca checken tm 24 jaar verplicht). Hopelijk komt er het niet van dat ze een wapenstok mogen dragen en pepperspray, want dan glijden ze nog harder uit hun panty !!

 4. Zover ik weet is een invalideparkeerplaats, voor het parkeren van een auto die voorzien van een invalideparkeerkaart. Mensen krijgen niet zomaar z’n kaart, de keuring is erg streng. Daarom verbaast mij deze gang van zaken, waarom voor het grofvuil de invalide parkeerplaats en niet een “normale” parkeerplaats gebruiken.

 5. In dit land is alles vechten tegen de bekende bierkaai .
  Niets moeilijker dan het glad houden met domme mensen .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld