INGEZONDEN BRIEF: Hondenpoep

(Foto A.F. Plaizier)

Hondenpoep blijft liggen in het gras bij het Rondeel tegenover de Calvijnschool.

Hierbij vragen we aan de hondenbezitters om voortaan de hondenpoep in het gras bij het Rondeel tegenover de Calvijnschool op te ruimen.  

 
Met mooi weer op je balkon in het zonnetje te zitten is heerlijk, maar als er hondenpoep ligt op het gras onder je balkon is dat niet meer zo fijn.
 
Namens de bewoners stellen wij het op prijs indien u hier aandacht aan besteedt en een afvalzakje meeneemt en het opruimt.
 
Fam. Plazier

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

2 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Hondenpoep”

  1. Tsjah waar blijft het niet liggen. Genoeg mensen die het netjes opruimen, maar die worden overschaduwd door de vele hondentokkies… En zeg er maar niets van, dan wordt je voor stront uitgemaakt!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld