INGEZONDEN BRIEF: Donatie-actie Marokko

Graag vraag ik uw aandacht voor de schrijnende situatie wat mij zeer aan het hart gaat, omdat mijn vriend en familie daarbij betrokken zijn.

Het afgelopen jaar ben ik 5 keer in Amizmiz geweest, wat in de provincie Al Haouz ligt, aan de rand van het Atlas gebergte, alwaar ook het episch centrum van de aardbeving was. 

Tekst gaat verder onder foto.

Heel veel mensen, buren, vrienden zijn dood. Zijn familie heeft het overleefd gelukkig.

Ze slapen, voor zover dat gaat in een soort grote tuin, vanwaar ze op de restanten van hun verwoeste dorp kijken.

Er is nog weinig hulp op gang gekomen. Mijn vriend Jamal en alle mensen die kunnen helpen, doen wat ze kunnen om menen uit te graven, eten te zoeken, gewonden te localiseren etc.

De wintermaanden komen eraan en huisvesting komende maanden is ver te zoeken.

Een huis zal opnieuw gebouwd moeten worden, en mijn wens is daarin te kunnen ondersteunen.

Ik kan dat niet alleen, ik hoop op een bijdrage naar vermogen, en vele kleintjes maken een grote.

Bij voorbaat hartelijk dank.

https://www.doneeractie.nl/actie/81503

Mocht dit niet lukken, dan graag donatie op : NL42RABO0105157678 t.n.v. A. Gort onder vermelding donatie aardbeving Amizmiz.

Albertine Gort

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld