Ingezonden brief: Bronbad De Lockhorst

Gisteren ben ik enorm teleurgesteld door Optisport, ieder jaar is er een prijsverhoging om gebruik te maken van ons prachtige Bronbad, begrijpelijk.

(Archieffoto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Maar nu komt het: last-minute zwemmen was altijd van 21.30 uur tot 22.30 uur voor een € 3,20 is nu een half uurtje geworden voor € 3,80 (moet je eens omrekenen in procenten, dan is het echt schrikken).

Een half uurtje inclusief omkleden en douchen, dit is werkelijk belachelijk. Misschien moet de verhuurder eens met de Zwembadmanager gaan praten.

Met vriendelijke groet,
Nico van Heteren

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op onze website is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

9 gedachten over “Ingezonden brief: Bronbad De Lockhorst”

 1. Beste Nico,

  Word lid van de zwemclub! Kun je meedoen met de recreatieve zwemmers. Kun je maandag en donderdag zwemmen met leeftijdgenoten. Kost minder dan €20,– per maand. Is goedkoper en je krijgt begeleiding en wordt gemotiveerd. Zal ik je maandag ophalen voor een proefles?

 2. Volgens mij is hier sprake van misverstand en hangt er bij kassa nog briefje uit 2016 dat last minute zwemmen vanaf 21:30 is. Briefje aanpassen naar 2017 dat zegt “last minute zwemmen vanaf 21:00 op woensdag en donderdag” = probleem opgelost ????

 3. Eens met de schrijver. Dit kan eigenlijk niet waar zijn, mag hopen dat er iemand oplet en nadenkt en ze last minute zwemmen gewoon een uurtje laten duren.

 4. Goed om dit hier op een positieve kritische wijze aan te kaarten.
  Want als het misgaat met ons mooie zwembad wordt er vaak naar de gemeente gewezen om financieel bij te springen.
  Tip voor management zwembad: beter 10 x een duppie dan 3x een kwartje. Zorg voor traffic!

 5. Waarom is er niet wat beter nagedacht. Een tariefsverhoging is begrijpelijk, maar waarom opeens een uurtje zwemmen inkorten tot 30 minuten is onbegrijpelijk. Dat betekent ongeveer een kwartiertje zwemmen. Oproep aan het management: maak er 60 minuten van en je hoort niemand klagen!

 6. Wij gaan al lang niet meer in Sliedrecht. Papendrecht en Gorinchem daar is het goed toeven,
  Je bent er zo, mits je er auto hebt natuurlijk. Heerlijke middagen zwemmen voor bijna dezelfde prijs
  Glijbanen enz. die wel open zijn, heerlijk! Netjes en schoon, Sliedrecht een blamage!

 7. Ik onderschrijf de ingezonden brief ook. Ik kwam laatst voor het eerst in 5 jaar weer eens in het Bronbad. Ik schrok werkelijk van de slechte staat van het tropisch bad. Stukken lijm, losse stenen, niet schoon. Gewoon een enorm slecht onderhouden bad aan het worden. Ook de kleedkamers en kluisjes doen ouderwets aan. Horeca druk en onderbezet. Mij zie je hier niet meer terug.

 8. Nog niet zo lang geleden was last-minute zwemmen (ook of alleen) van 16.00-18.00 uur. Dus ook voor kinderen. Ook afgeschaft! Terwijl blijven zwemmen als kind heel belangrijk is voor de zwemvaardigheid. En ouders laten waarschijnlijk hun kind makkelijker gaan als de prijs is gereduceerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld