Ingezonden brief: Bestrating kinderboerderij

Vanmorgen ging ik samen met dochterlief op pad naar de kinderboerderij in het Feitsmapark.
Een plek waar je je als kind veilig zou moeten voortbewegingen binnen de hekken, maar niets is minder waar.

Aan de vrijwilligers zal dit niet liggen, zij zetten zich iedere dag in om zorg te dragen voor de dieren, en hand en spandiensten te verrichten op het terrein aan gebouwen.

Wat me vandaag vooral opviel is het gebrekkig onderhoud van het buiten terrein door de gemeente Sliedrecht.
De bestrating is op sommige plekken zo onveilig voor kinderen dat hier snel iets aan moet gebeuren voordat er gewonden vallen.
Ook voor mensen met kinderwagens en rolstoelen is dit geen pretje te betreden.

Maar mijn vraag naar de gemeente vooral is, waarom kan het zo ver komen?
Normaliter is hiervoor een toezichthouder openbare ruimte voor, maar blijkbaar “vergeet” deze persoon de kinderboederij te schouwen/bezoeken of is de FIXI (app) het nieuwe alternatief om deze persoon te vervangen?

Jesse van ‘t Hof

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op onze website is verschenen.
 
Redactie Sliedrecht24

3 gedachten over “Ingezonden brief: Bestrating kinderboerderij”

  1. Geef het door op fixi. Mijn man heeft vorige week in het weekend een verzakking van tegels doorgegeven en woensdag was het verholpen.

  2. Het is niet alleen in de kinderboerderij zo droevig gesteld met de bestrating, ga maar eens een ronde wandelen door Sliedrecht. Wel goed kijken waar je loopt, anders loop je verschillende keren te zwikken of te struikelen. Afgelopen weekend nog mijn rechterenkel bezeerd tijdens een wandeling.

  3. Zou het misschien te maken kunnen hebben met het stellen van prioriteiten ? Echum .
    Het is tegenwoordig in alle gemeenten zo.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld