INGEZONDEN BRIEF: Asielzoekerscentrum

(© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Enkele weken terug ben ik keurig benaderd door wethouder Spek die me meedeelde dat er mogelijk een asielzoekerscentrum komt in Sliedrecht-Noord. Hij wilde niet dat ik het uit een krant vernam.

Ik heb kort daarop hem meegedeeld dat ik daar geen moeite mee heb. Ik heb ook aangeboden dat het op mijn grond mag komen. Als er überhaupt een probleem zich voordoet ben ik de enige buur.

Mijn voorstel is dan ook om het centrum voldoende omvang te geven zodat het verrijkt kan worden met voldoende voorzieningen op het terrein.

Piet Smits
agrarisch ondernemer

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

3 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Asielzoekerscentrum”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld