Informatieve avond ‘Café voor elkaar’ voor ZZP’ers

SLIEDRECHT – In bibliotheek AanZet aan Scheldelaan 1 staat donderdag 13 juni 2024 ‘Café voor elkaar’ in het teken van de zelfstandigen, de ZZP’er. Ben je ZZP’er of ben je voornemens voor jezelf te gaan werken, dan ben je van 19.00 – 20.30 uur welkom. De avond wordt georganiseerd door Het Bonkelaarhuis in samenwerking met bibliotheek AanZet. 

Werk je als zelfstandige of ben je dat van plan? Dan ben je uitgenodigd om langs te komen. (Stockfoto)

Aan de orde komt onder meer het maken van een bedrijfsplan en het vinden en werven van klanten. Maar ook geldzaken, administratie en verzekeringen. Je maakt ook kennis met Evan, belastingadviseur. Hij heeft veel kennis van ondernemerschap en fiscale zaken. Ben je aspirant ZZP-er of al gestart en heb je vragen, aarzel dan niet. 

Derde donderdag
Elke derde donderdag kan bij ‘Café voor elkaar’ je binnenlopen voor korte vragen. De start na de zomervakantie donderdagavond 5 september 2024.

Informatiepunt
Speciaal voor (aspirant) ZZP’ers begint Het Bonkelaarhuis aan Bonkelaarplein 7 een informatiepunt. Iedere eerste vrijdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur heeft Evan een spreekuur bij het Bonkelaarhuis vanaf 1 juli 2024 (m.u.v. de maand augustus), Via het startpunt van Het Bonkelaarhuis kun je een afspraak maken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld