Informatiekanaal ‘Kerst in Sliedrecht’ wordt meer dan andere jaren bezocht

SLIEDRECHT – Website ‘Kerst in Sliedrecht‘ brengt op dit moment veel informatie over de activiteiten in het dorp rond de kerst. Meer dan andere jaren wordt de website bezocht. Vanwege corona kunnen activiteiten niet fysiek worden gehouden.

Via deze website wordt informatie gegeven over activiteiten, die door verschillende geloofsgemeenschappen rond Kerst en Oud & Nieuw in Sliedrecht worden gehouden. Daarnaast kun je ook kennis nemen van het kerstverhaal, enkele kerstgedachten en andere kerstboodschappen.

Bezoekers vinden op de website onder meer een bijzondere kerstfilm, die door ASVZ locatie Merwebolder is opgenomen met de bewoners, een musicalfilm over kerst van jeugdkoren, een kerstconcert van Crescendo, kerstliederen van Esther Veerman en André de Jager, een jeugdjournaal, gedichten en nog veel meer. Op deze speciale website staan ook de diensten van meerdere kerken vermeld, die met kerst digitaal worden uitgezonden.

Kerstfilm ASVZ

2 gedachten over “Informatiekanaal ‘Kerst in Sliedrecht’ wordt meer dan andere jaren bezocht”

  1. Geweldig, deze kerstvoorstelling. Doet mij terug denken aan de keer dat wij het kerstverhaal hebben opgenomen met bewoners en personeel in de Heilige Land Stichting in Nijmegen. En in Bleskensgraaf in een echte schaapskooi en een echte baby als het Jezus kind. Maar deze uitvoering is geweldig en bemoedigend voor vele mensen in deze onzekere tijd. Het Licht van Kerst is reddend verschenen!

  2. Wat ontroerend mooi en knap gemaakt. Complimenten voor jullie allemaal. Met wat een bezieling is het gemaakt! Als voormalig taxichauffeur zag ik vele voor mij bekende personen, die hun steentje bijdroegen aan dit mooie resultaat. Wees er maar trots op!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld