Informatieavond voor omwonenden en vastgoedeigenaren BW-plein

SLIEDRECHT – In partycentrum De Lockhorst wordt woensdag 17 november 2021 een informatieavond gehouden over het Burgemeester Winklerplein. Ontwikkelaar De Windroos nodigt daarvoor omwonenden, vastgoedbezitters en belangstellenden uit.

Het Burgemeester Winklerplein moet veranderen in een modern plein met een aantrekkelijke uitstraling, waar de lokale- en regionale winkelfunctie wordt gecombineerd met de bouw van circa 155 appartementen. (Situatietekening gemeente Sliedrecht)

De voorlopige tekeningen kunnen worden bekeken en vragen gesteld. De gemeente Sliedrecht zegt van het Burgemeester Winklerplein ‘een bruisende plek’ te willen maken, waar het goed vertoeven is voor jong en oud. “Samen met ontwikkelaar Windroos Bouwgroep en de ondernemersvereniging is een toekomstbestendig plan ontwikkeld”, aldus de gemeente. Direct omwonenden en ondernemers ontvangen per post een persoonlijke uitnodiging met meer informatie over hoe aan te melden. Tevens geldt dat een coronatoegangsbewijs getoond moet worden i.v.m. de geldende coronamaatregelen. 

3 gedachten over “Informatieavond voor omwonenden en vastgoedeigenaren BW-plein”

  1. Ik mag toch wel aannemen dat het goedlopende Chinees restaurant met uitstekend eten en supervriendelijke mensen behouden blijft op het Winklerplein? Zo niet, en zelfs niet geïnformeerd, dat kan toch niet. Ik geloof dat gewoon niet.

    Het lijkt me toch dat die Ondernemersvereniging waakt over dit soort ‘vergeetachtigheden’. Stel het dan nog maar 17 jaar uit.

  2. In het jaar 2005 hebben wij de lunchroom overgenomen van Jan Noorland. De kiosk is eigendom van de familie Den Besten. Na drie weken al werden wij overvallen door een delegatie van de Windroos met de mededeling dat wij er in 2008 uit moesten omdat dan de overgebleven kiosk werden gesloopt.
    Toen wij 61 jaar werden en een goed bod kregen van een chinees zijn wij gestopt met werken.
    Na het falicement van de chinees is kapper Willen er ingetrokken. Dus nu bijna 17 jaar later nog steeds geen plan van aanpak. Ook schandalig dat de chinees die nu een restaurant op het Winklerpein heeft. Nog steeds niet weet waar zij eventueel naar toe moet. Het is gewoon een hele belachelijke zaak. Heel het plan Windroos. En de chinees wordt schandalig behandelt door het plan Windroos ,en gemeente.

  3. Llkr eerst alle ondernemers op een valse manier inlichten vervolgens gewoon eigen belangen door drukken . Wie heeft er baat bij en wie niet . Zijn al meerdere ondernemers de dupe van geworden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld