Oishi Fusion

Honderden scholen krijgen met subsidiegeld watertappunten

SLIEDRECHT – Ongeveer 470 basisscholen in Nederland krijgen watertappunten. Dat gebeurt met subsidie vanuit het Nationaal Preventieakkoord bericht de website GezondeSchool.nl. Daarvoor moeten scholen zelf het initiatief nemen. Niet bekend is of Sliedrechtse scholen die stap hebben gezet.

Dit is een watertappunt van Oasen Drinkwater bij het station van Sliedrecht. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

In de komende ronde van de Subsidieregeling watertappunten kunnen ook scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs meedoen. Zowel voor watertappunten op schoolpleinen als binnen in het schoolgebouw.

Noot van de redactie:
Een oproep. Welke Sliedrechtse scholen doen / deden ook een aanvraag? Mail naar: [email protected]

3 gedachten over “Honderden scholen krijgen met subsidiegeld watertappunten”

  1. Kan iemand t mij even uitleggen ?

    Waterpunten op een schoolplein alsook binnen… wat heeft dit nu voor nut.
    Binnen zijn er ongetwijfeld al vele watertappunten waar de hele schooldag gebruik van gemaakt kan worden en na schooltijd zijn vrijwel alle schoolpleinen gesloten of ‘verboden toegang’
    Van alle plaatsen waar je zo’n ding neer zou kunnen zetten, is dit toch wel de slechts gekozen locatie?

  2. Het mooie is Dennis dat wij er navraag over hebben gedaan. Scholen moeten zichzelf melden. Het is nu weekend. We zijn benieuwd welke school interesse heeft en misschien een aanvraag heeft gedaan.

  3. Ja ok en nu? Geen idee of t in Sld komt, lekkere nieuwswaarde dan. Waren vandaag trouwens tientalle ongevallen en een paar dodelijke. Ook geen idee of t in Slied was maar denk post t maar even.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld