Dekker, Vis en Kadijk winnaars 2e Online Schaakcompetitie

SLIEDRECHT – De tweede online competitie van Schaakvereniging Sliedrecht is donderdag 25 juni 2020 in groep 1 gewonnen door Andries Dekker. Zonder de laatste ronde te spelen bleek Dekker onbereikbaar voor de rest, omdat van de vier ronden de beste drie resultaten meetellen. Peter Vis en Simon Kadijk speelden wel alle vier de ronden en werden de terechte kampioenen van groep 2 en 3.

Simon Kadijk verzamelde elke ronde voldoende punten om als kampioen te eindigen. Een prachtig resultaat van Kadijk, die na vele jaren zijn comeback in het schaken maakte. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

Donderdag 2 juli 2020 hoopt Schaakvereniging Sliedrecht haar interne competitie te kunnen herstarten in de eigen speelzaal in activiteitencentrum De Havik. Daarin worden nog drie ronden gespeeld, waarbij het clubkampioenschap een spannende eindstrijd wordt. Op de website van Schaakvereniging Sliedrecht staat de tussenstand. 

2 gedachten over “Dekker, Vis en Kadijk winnaars 2e Online Schaakcompetitie”

  1. De laatste van de 4 ronden werd gewonnen door Wim Pool, die Peter van den Bergh en Jorik Klein ruim voorbleef. Deze drie speelden verder geen rol van betekenis in het eindklassement van groep 1, die dus gewonnen werd door Leerdammer Andries Dekker, die William Gijsen en Adrian Mensing op ruime achterstand op de tweede en derde plaats zag eindigen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld