HERSTELBERICHT: Goed nieuws, ‘onze’ loempiaverkoper leeft nog!

De stroom op sociale media was ‘slecht nieuws’ rond de al enige weken verdwenen loempiaverkoper nabij de HEMA / Jumbo Kerkbuurt loempiaverkoper al enige dagen. Dat zette onze redactie er toe aan om onderzoek te doen.

Ondanks alle inspanningen, veel uitzoekwerk en contacten moeten wij een herstelbericht plaatsen. De hele dag zijn we met veel mensen in contact geweest om uit te zoeken hoe het met Chinh Hien Nguyen ging. Samen voor Sliedrecht gaf ons vrijdagmiddag de bevestiging.

Vrijdagavond hoorden wij echter goed nieuws van de familie Nguyen en spraken met hen. We hebben een groot excuses gemaakt aan de familie. Zij hebben ons verder geïnformeerd en een passende foto gestuurd.

De redactie

Chinh Hien Nguyen herstelt op dit moment van een herseninfarct. Hij is op dit moment aan het revalideren. (Foto Hoa Nguyen)

“Hij houdt ook van Sliedrecht. Liefst wil ie zo snel mogelijk weer verkopen”, zegt zijn zoon Hoa Nguyen vrijdagavond 7 januari 2022 tegen online krant Sliedrecht24. 

Revalidatiecentrum
Chinh Hien Nguyen kreeg 1 december 2021 een herseninfarct. Met spoed is hij toen naar het ziekenhuis gebracht, waar ze het infarct hebben kunnen verwijderen. “Omdat er toch best wat tijd overheen is gegaan, is een aantal hersencellen doodgegaan. Daardoor had hij vooral problemen met zijn rechterarm, rechterbeen en spraak. Twee weken geleden mocht hij van het ziekenhuis naar een revalidatiecentrum, waar vader nu verder revalideert. Er is nog een lange weg te gaan. Spraak is gelukkig weer verstaanbaar en er zit weer wat leven in zijn arm en been”, zegt Hoa Nguyen. Zaterdag 8 januari 2022 mag Chinh Hien Nguyen zelfs voor het eerst weer een keer naar huis om te proberen hoe dat gaat.

Kaartje
Wie een kaartje wil sturen aan Chinh Hien Nguyen? Kaarten mogen naar het Rijndam Revalidatie, Afd. Neuro-2, T.a.v. C.H. Nguyen, Postbus 23181, 3001 KD Rotterdam.

Afbeelding

12 gedachten over “HERSTELBERICHT: Goed nieuws, ‘onze’ loempiaverkoper leeft nog!”

 1. Wat fijn dat de beste man nog leeft!

  Echter is het originele artikel is nog gewoon bereikbaar en ook vindbaar via bijvoorbeeld google. Alleen van de homepage en social media verwijderen is niet voldoende Sliedrecht24! Zo blijf je verkeerde informatie verspreiden!

 2. Wat een amateur ben jij zeg,
  Stop alsjeblieft met die kut mediaboel van je, iedereen kots jullie uit!!

 3. Gelukkig bent u er nog dhr. Chinh Hien Nguyen.
  Heel veel beterschap de komende tijd en hopelijk mogen we u weer snel en gezond verwelkomen in Sliedrecht.

  Inderdaad geen goede start van 2022 voor Sliedrecht24, maar het is natuurlijk ook niet expres verkeerd gegaan en zal zeker een leer moment zijn voor deze online krant. Verder een keurige rectificatie.

  Nog wel een tip..
  Onder een nieuwsbericht, maken jullie soort melding/reclame van andere nieuwsberichten. Misschien is het handig om onder overlijdens berichten, geen reclame meer te maken voor de overige berichten. Zo stond er gisteren dus onder het overlijdensbericht van dhr. Chinh Hien Nguyen, een jubileum viering vermeld. Ik vond dit niet echt gepast!

 4. Wat een amateurs zijn jullie, feiten controleer je eerst zelf i.p.v. kopieer en plakwerk.
  Dat er nog mensen zijn die mee willen werken aan deze site.
  Het zou verboden moeten worden!

 5. Florine, het baseerde zich op eerdere berichten. Vietnamese gemeenschap is behoorlijk gesloten dus lastig te verifiëren. Laten we bij zijn dat meneer nog leeft!

 6. Héél fijn dat de beste man nog leeft en werkt aan zijn herstel!
  Maar pas dit artikel ook even aan, of zag je in je glazen bol dat hij 1 december 2022 weer een herseninfarct krijgt?! Schaam je, meneer de onderzoekjournalist (zoals je jezelf vaak benoemd), je excuus kan niet groot genoeg zijn, een lesje nederigheid.

 7. Een slecht begin van het nieuwe jaar voor sliedrecht 24 denk dat dit gelijk de grootste blunder voor dit jaar is.

  Zijn overigens wel heel blij dat onze geliefde loempiaboer nog kans maakt om nog gewoon terug te komen naar sliedrecht en hopen dan ook dat hij een goed herstel mag hebben.
  We zullen hem een kaartje sturen.

 8. Timo van der Geld en ik willen graag een beterschaps kaartje sturen naar meneer Chinh. Wij dachten als meer mensen een kaartje willen sturen, gooi dit kaartje dan even door de bus op deltalaan 136. En dan zorgen wij ervoor dat de kaartje worden afgeleverd op het huisadres van onze trouwe loempiaverkoper!

 9. Dat is de beste rectificatie die mogelijk is en hopen dat meneer weer geheel mag opknappen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld