Hele week happy hour korting wassen bij MOHANLAL XL Tankstation Carwash

SLIEDRECHT – Inmiddels is de omgetoverde carwash wasstraat van MOHANLAL XL Tankstation Carwash op bedrijventerrein Nijverwaard goed te vinden door bewoners en bezoekers van de woonboulevard. Met dubbele Happy Hour 20% korting wassen acties, zeven dagen per week tussen 09.00 -10.00 en nogmaals tussen 16.00 – 17.00 uur wilt ondernemer Ravi Ryan Mohanlal LLM MSc alle mensen de kans bieden om gebruik te maken van de geweldige voordelen van een snelle en milieuvriendelijke professionele autowasbeurt, zoals de BOVAG en ANWB aanbevelen.

De komende weken heeft Mohanlal dan ook diverse upgrades ingepland voor de locatie Sliedrecht. De eigenaar zal dit nog bekend maken via de website van het bedrijf. (Foto Mohanlal XL)

Vergeet niet jouw auto na een wasbeurt gratis te stofzuigen op het interieurplein. Bij MOHANLAL XL Tankstation Carwash kunt je gratis de compressiespuit, mattenklopper, bandenpompautomaat, parfumlucht en zeer krachtige turbo stofzuigers gebruiken als extra dienstverlening. Vergeet niet de mattenautomaat te gebruiken die automatisch reinigt en uw wasbeurt compleet maakt. In de aanwezige Express Shop vind je nog reiningsmaterialen, schoonmaakproducten en autoaccessoires zodat je weer veilig en schoon de weg op kunt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld