Half december eerste keer Santa Run in Baggerdorp

SLIEDRECHT – Voor het eerste vindt er een Santa Run plaats in Sliedrecht. Zaterdag 17 december 2022 kleuren de straten rood voor deze funrun met kerstmannen en kerstvrouwen. Organisator is Tafelronde 140 Alblasserwaard, bekend van Kids & Cars. Het is een serviceclub voor ondernemende mannen onder de 40 jaar. Verzamelen voor een warming-up met muziek is om 15.00 uur op het Dr. Langeveldplein, waarna om 16.00 uur het startsein klinkt.

Honderden mannen, vrouwen en kinderen leggen een route van ongeveer twee kilometer af rondom het centrum van Sliedrecht. (Stockfoto)

De Santa Run 2022 gaat over de Merwedestraat, naar de Adriaan Volkersingel en vervolgens over de Middeldiepstraat en de Oranjestraat. De run eindigt met gezelligheid op het horecaplein aan het begin
van winkelpromenade Kerkbuurt.

Goed doel
Plezier en gezelligheid staan voorop. Het gaat niet om de snelste tijd, maar echt om de fun! De deelnemers kunnen hardlopend, maar ook wandelend het parcours afleggen. Het evenement is ook toegankelijk met b.v. een rolstoel, een kinderwagen of met je hond. De volledige meeropbrengst van deze editie komt ten goede aan Voedselbank Sliedrecht.

Aanmelden en informatie
Inschrijven kan hier online vanaf dinsdag 8 november 2022 via de website en kan zowel individueel of als familie/gezin/groep. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Ook zijn er mogelijkheden voor het bedrijfsleven om het evenement te ondersteunen en zich als sponsor aan het evenement te verbinden. Daarvoor is meer informatie te verkrijgen bij de voorzitter van de Santa Run Sliedrecht, Gerben van der Veen, tel. 085-0041514 of per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld