HAL jaagt nog steeds op overname van Boskalis

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft kennis genomen van de berichtgeving door HAL Holding N.V. (HAL), waarin zij aankondigen formeel een openbaar bod uit te brengen op alle geplaatste en uitstaande aandelen van Boskalis (het Bod).

Tijdens deze BAVA zullen de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van Boskalis het Bod bespreken, inclusief de financiële en niet-financiële aspecten. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

HAL verwijst naar eerdere HAL berichtgeving de afgelopen maanden. Boskalis reageerde voorbeurs vrijdag 24 juni 2022 dat het binnenkort de datum bekendmakt en de agenda publiceert van een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die zal worden gehouden in overeenstemming met de bepalingen van het Besluit Openbare Biedingen. “Boskalis zal zijn Position Statement inzake het Bod eveneens binnenkort publiceren”, aldus de onderneming net over de gemeentegrens van Sliedrecht. Bij Boskalis werken verschillende inwoners uit Sliedrecht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld