Japans restaurant Oishi Fusion

Groot evenement Rivas Zorggroep over vitaliteit in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Rivas Zorggroep organiseert zaterdag 28 september 2019 een grootschalig evenement over vitaliteit in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 – 16.00 uur gratis deelnemen aan een zeer gevarieerd programma. Deelnemers hoeven geen lid van Rivas te zijn. Leden van Rivas hebben tijdens het evenement echter wel een streepje voor. Zij krijgen op vertoon van hun Rivas Voordeelpas een goodiebag. 

Zorgprofessionals van Rivas en samenwerkingspartners delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis op het gebied van voeding, leefstijl en logopedie. Bezoekers kunnen zonder kosten aan het evenement deelnemen. (Foto Rivas Zorggroep)

Het is ook mogelijk zaterdag tijdens het evenement Rivas-lid te worden en meteen gebruik te maken van alle extra’s voor leden. Tijdens het evenement vitaliteit kunnen bezoekers verschillende testen en metingen laten doen, genieten van een ontspannende massage en deelnemen aan proeverijen, sportactiviteiten, workshops en lezingen. 

Aanmelden
Hoewel het evenement voor deelnemers gratis toegankelijk is, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan gemakkelijk hier online. Op de website is ook  meer informatie over het programma te vinden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld