Gretig Sliedrecht maakt gehakt van SV Geinoord

SLIEDRECHT – Na de uitglijder van vorige week tegen hekkensluiter G.J.S. heeft Sliedrecht zaterdag 23 maart 2019 in de thuiswedstrijd tegen SV Geinoord revanche genomen op zichzelf en met de alleszeggende score van 8-1 gehakt gemaakt van de tegenstander.

Coen v.d. Waal (r) laat tegenstander zijn hielen zien. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Vanaf de start van de wedstrijd liet Sliedrecht zien niets aan het toeval over te laten en al na 2 minuten wist de Sjoerd v.d. Waal op aangeven van Roy van ’t Hoog de score te openen (1-0). Toen binnen 10 minuten de weer herstelde Dennis Verhoef 2-0 liet aantekenen leek de wedstrijd al gelopen. Toch kwam Geinoord na een scrimmage voor het doel uit een corner via Timo Meerding weer terug in de wedstrijd (1-2).

Verbluffend zwak verdedigen
Sliedrecht schroefde het tempo na deze kleine tegenvaller weer op en voor rust liep via Luciano van Harlingen (3-1), opnieuw Dennis Verhoef (4-1) en een strafschop van Marciano Simonis uit naar een ruststand van 5-1. Eden dik verdiende voorsprong die tegen het verbluffend zwakke verdedigen van SV Geinoord nog hoger had kunnen uitvallen.

Hattrick
Ook in het tweede bedrijf dicteerde Sliedrecht op alle fronten en kreeg legio kansen om een monsterscore neer te zetten. Dennis Verhoef maakte zijn hattrick vol (3-0), invaller Jeroen Muilwijk tikte 7-1 binnen en het slotakkoord was voor Sjoerd v.d. Waal (8-1), die daarvoor een aantal keer niet al te gelukkig was met afronden. Niet alleen de zwakke tegenstand van SV Geinoord, maar ook het frisse aanvalsspel van Sliedrecht, dat zelf veel kansen creëerde, leidde tot deze hoge score .