Graf-Monumenten Sliedrecht nu te vinden aan Rembrandtlaan

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Graf-Monumenten Sliedrecht is verhuisd. Het bedrijf met alle kennis en kunde van grafmonumenten is verhuisd van de Kerkbuurt naar Rembrandtlaan 9. 

Eigenaar Klaas de Jong voor zijn zaak. Het pand aan de Rembrandtlaan springt meer in het oog en is op een zeer bereikbare locatie gevestigd. Voor velen bekend als het oude pand vroeger van Eddy de Keyzer. Daarna zaten er nog andere bedrijven in. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Eigenaar sinds 2015 is Klaas de Jong. Hij voorziet de klanten van een deskundig advies en luistert naar hun wens. Hoewel het cremeren nog altijd iets toeneemt, ziet De Jong dat in de regio rond Sliedrecht veel mensen kiezen voor begraven. Graf Monumenten Sliedrecht levert grafstenen met belettering en urnen. Ook het onderhoud van een graf kan worden geregeld. Daarnaast levert het bedrijf ook soms een vensterbank van graniet of a-rechtbladen. 

Tekst gaat verder onder video.
Hieronder een fragment uit het programma ‘Holland van boven’ van SBS6. 

Informatie
Graf Monumenten Sliedrecht is altijd bereikbaar voor een vrijblijvende afspraak. Het is bij hen ook mogelijk om een afspraak bij iemand thuis in te plannen. Wie meer wil weten, kan kijken op de website, een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met tel. 0184-636342.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld