Japans restaurant Oishi Fusion

‘Graf-monumenten.nl geenszins van plan te vertrekken van Kerkbuurt’

SLIEDRECHT – De geruchten al zou Graf-monumenten.nl vertrekken van winkelpromenade Kerkbuurt, onder meer op sociale media, hebben Klaas de Jong van Graf-monumenten.nl doen besluiten in de openbaarheid daarover te treden. “Dat is niet waar! Wij zijn geenszins van plan om te vertrekken van de Kerkbuurt in Sliedrecht. Dat willen we graag even communiceren”, aldus De Jong.

Het pand aan de Kerkbuurt waar Graf-monumenten.nl is gevestigd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het bedrijf heeft veertig jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten en kunnen alle denkbare monumenten realiseren. Van standaard model tot eigen ontwerp. De Jong: “Uiteraard kunnen wij het monument voorzien van alle denkbare decoraties zoals bronzen of aluminium letters, vazen, bloembakken, lantaarns, foto’s, granieten boeken en dergelijke.” Het bedrijf is in Sliedrecht sinds mei 2017 gevestigd aan Kerkbuurt 53 (in oude pand van Bolle, de schoenmaker – red.). Ook in Barendrecht is er een vestiging.

Informatie en openingstijden
Wie meer informatie wil, kan bellen met tel. 0184 – 636342 of een e-mail sturen naar: mail@graf-monumenten.nl De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.30 uur, donderdagavond van 18.30 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.  

11 gedachten over “‘Graf-monumenten.nl geenszins van plan te vertrekken van Kerkbuurt’”

 1. Denis slop persoonlijk moeten we diverse winkels hebben van cadeau winkels grafmonumenten kappers Etc dat hoort in een winkel straat ik hoop dat er meer leuke zaken komen lokale ondernemers met streek producten of zo

 2. Bij hoogvest makelaar hang foto in etalage met te huur het pand van grafmonumenten en die lingerie zaak

 3. Iedereen die weleens in Frankrijk is geweest, weet dat het daar in dorpen en steden heel normaal is dat er zich in winkelstraten dergelijke winkels bevinden. Ik weet dat Sliedrecht geen Frankrijk is, maar niet alles van buitenaf is een slecht idee. De aardappel komt oorspronkelijk uit Zuid-Peru, maar daar hoor je ook niemand meer over. De enige zekerheid voor iedereen is dat je vroeg of laat doodgaat. Dat kun je verstoppen door er niet over na te denken, of integreren in het leven. Vandaar dat ik de winkel van Klaas de Jong van het begin af aan heb gewaardeerd. Ook als de Kerkbuurt straks weer een levendige buurt is -en daar heeft het met wat geduld alle schijn van- hoort deze winkel er gewoon bij.

 4. Wat leuk de reacties te lezen op bovenstaand bericht.
  In 2017 toen we hier net geopend waren ook verschillende reacties gelezen op sliedrecht24 en ook gehoord van mensen, positief en negatief. Iedereen mag er iets van vinden. Ook spontaan mensen in de winkel gehad die vertelden dat ze het goed vonden dat een dergelijke winkel aan een winkelstraat is gevestigd.Het hoort er ook bij werd gezegd, en zo is het ook. Wij zijn er natuurlijk voor een specifieke doelgroepen en niet voor een boodschap tussendoor. Wel komen mensen spontaan binnen die al over een monument aan het nadenken waren, de winkel zien en dan voor info binnen komen en later ook komen kopen. Dat zou niet gebeuren als we op een industrie gebied gevestigd zouden zijn.
  Dus voor ons heeft het voordelen om in een winkel gebied te zijn gevestigd.
  We hebben er bewust voor gekozen de etalage ruit niet al te veel te laten opvallen om dat we er rekening mee hielden dat sommige mensen het niet zo prettig zouden vinden. Maar we worden wel gezien en dat is ook de bedoeling.
  Wij wensen iedereen veel winkel plezier in de kerkbuurt,
  en let maar op het wordt steeds gezelliger.

 5. Kop in het zand steken voor realiteit van het leven; waarom zou deze zaak achteraf (een industrieterrein) moeten zitten. Juist goed dat zij zo laagdrempelig benaderbaar zijn door hier een vestiging te hebben.

 6. Een winkelstraat die idd wel een restyle kan gebruiken vind ik ook geen plaats voor een dodenshop! Ik gun elke middenstander zn brood maar niet waar men ‘gezellig’ hoort te shoppen!

 7. We staan quitte Wout, ik ken noch jou noch mezelf 😉
  Tuurlijk, er wordt veel gedaan. 10 jaar te laat, dat wel. Maar dat is Sliedrechts zullen we maar denken. Daarnaast is er niets mis met een diversiteit en vind ik -eerlijk is eerlijk- deze winkel er nog als een van de betere bij staan. Maar in het beeld van een gezellige winkelstraat blijf ik het bijzonder vinden. Ligt vast helemaal aan mij, maar bij mij is het niet zo dat ik denk even een nieuwe broek halen, nog even boodschappie bij het kruidvat, 4-uurtje bij de hema, bloemetje voor moeders en ohja meteen even een nieuwe grafsteen mee nu ik hier toch loop. Zou zoiets eerder op een bedrijventerrein verwachten, waar – denk ik – tevens meer ruimte voor hetzelfde geld beschikbaar is.
  Maar we dwalen af, en daar gaat dit bericht niet om. Belangrijkste wat ik hoop is dat ook deze winkel het goed mag blijven doen, op welke plek dan ook, want er gaat al genoeg naar de &*$(^#@

 8. Mijnheer Denis Slob, ik ken u niet maar waarom reageert u regelmatig zo negatief op de informatie via Sliedrecht24. Kerkbuurt een dode boel? U weet toch ook dat er momenteel heel veel wordt gedaan om van de Kerkbuurt weer een mooie winkelstraat te maken met nieuwe winkels die zich daar zullen gaan vestigen. Ik juich het toe dat de heer Klaas de Jong van Graf-monumenten zijn onderneming op de Kerkbuurt heeft. Het is toch fijn als er ook op de Kerkbuurt diversiteit in ondernemingen is en een onderneming als Graf-monumenten is toch ook nodig. Sliedrecht24 bedankt voor uw opmerking richting de heer Slob. Ik hoop dat de reacties van de heer Slob op de informatie van Sliedrecht24 in de toekomst positief en opbouwend zullen zijn, zodat wij het met elkaar gezellig houden.

 9. Lijkt zo eerder een reclame- dan een nieuwsbericht?
  Blijf het geen plek vinden voor zo’n toko. Maar tegelijkertijd symbolisch voor de kerkbuurt, dode boel. Maar benieuwd hoe de nieuwe ontwikkelingen uit gaan pakken…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld