Glasvezelleggers ruimen hun spullen niet op en dat stoort buurt

SLIEDRECHT – Je kan tegenwoordig over van alles aan de bel trekken, waar je je aan kan ergeren. Maar het nu al een week niet opruimen van een graaflocatie voor glasvezel en de groene kabel maar op een hoop laten liggen, stoort mensen in de Dorlandsweer in Sliedrecht-West. Juist nu er een mevrouw over is gevallen. 

Het niet opruimen van spullen, zodat ze een gevaar vormen voor anderen, gaat er niet in. Waarom wordt het werk niet afgerond?”, vraagt een bewoner zich af. (Foto ooggetuige / Sliedrecht24)

“Het ligt nu al dik een week. Niemand meer gezien. Gevaarlijk voor de jeugd en ouderen”, zegt een bewoner tegen online krant Sliedrecht24.

7 gedachten over “Glasvezelleggers ruimen hun spullen niet op en dat stoort buurt”

  1. Ook niet gek dat alles verzakt wanneer glasvezel is aangelegd. De werklui houden bij het herstellen van de straat best veel zand over, dat vervolgens in een aanhangwagen wordt geschept en meegnomen wordt.
    Waar gaat dit zand dan naartoe…?

  2. En dan ook nog dat constante gezeur aan je deur, volgens mij nu al 4 Delta leurders weggestuurd. Daarbij nog diverse enveloppen ‘aan de bewoners van straat+huisnummer van Delta, en vandaag zowaar de eerste van Caiway. Ik heb ons adres laten registreren bij Postfilter.nl, geen enveloppen meer zonder naam!

  3. Aan de Havenstraat ter hoogte van “Havenzicht” hebben de mannen het keurig gedaan, complimenten 👍

  4. Bestrating is na aanleg glasvezel idd om te huilen. Voorbeeld; zo strak als Verheij de stoepen enkele jaren geleden heeft aangelegd in de Stationsweg, zo bedroevend is het resultaat nu na aanleg glasvezel.

  5. Gewoon drama heel dat glasvezel en ik heb er niet om gevraagd.
    Ze willen in huurhuizen ook verplicht zo’n kastje en daarnaast is wifi sterke afgenomen door die onzin.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld