Gewonde fietster met spoedtransport naar ziekenhuis

SLIEDRECHT – Op de Simon Stevinstraat is vrijdag 20 april 2018 rond 17.00 uur een ongeluk gebeurd, waarbij een auto en een fietster betrokken waren. De vrouw (45) liep daarbij ernstig letsel op aan haar been en hoofd. De auto werd bestuurd door een oudere man. 

Voor het ongeluk kwam de traumahelikopter naar Sliedrecht en die landde daarvoor op het Burgemeester Winklerplein. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het slachtoffer werd volgens de politie met een enkelbreuk en verwondingen aan het hoofd in een spoedtransport per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de fiets als de auto liepen schade op. De verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.  

9 gedachten over “Gewonde fietster met spoedtransport naar ziekenhuis”

 1. Vandaag reed een busje met aanhanger knoerthard over de drempels Burgemeester Winklerplein, Rembrandtlaan, waar je 30 mag. Oudere mensen die langs de weg liepen schrokken zich lam.

 2. Mensen kijken vaak niet over schouder en daar wordt ook gewoon veel te hard gereden.
  Er is nauwelijks politiecontrole in Sliedrecht, maar die situatie bij Simon Stevinstraat moet veranderen.
  De zebrapad verplaatsen!

 3. Ik schrik gewoon elke keer als ik een ‘trauma’ hoor … en dan ook nog eens zo dichtbij … ik vind dat ze daar super onbeschoft rijden.

 4. Als je in de Simon Stevinstraat iets te rechts of te links rijdt, dan heb je al kans dat je je spiegels eraf rijdt.
  En voorrang geven, hebben sommigen ook nog nooit gegeven, net zoals richting aangeven op een rotonde.
  Er zijn erbij die aangeven dat ze naar rechts gaan, maar slaan ineens linksaf.
  En ze zitten je dan nog aan te kijken van ‘durf er eens wat van te zeggen’.

 5. Niet alleen in de Stevinstraat wordt er onbeschoft gereden. Eigenlijk in heel Sliedrecht. Sorry voor de enkeling die zich wel aan de verkeersregels houdt. In 30 km. gebieden wordt men door luid toeterende scootertjes ingehaald. Er worden wel, en niet alleen in Sliedrecht,,verkeersregels ingesteld, maar er wordt bijna nergens gehandhaafd.

 6. Ik kom zelf uit Sliedrecht, maar woon tegenwoordig in Zaltbommel.
  Ik vind die kruising Thorbeckelaan / Simon Stevinstraat een gevaarlijke kruispunt.
  Ook de Simon Stevinstraat is gevaarlijk door al die auto’s die daar staan geparkeerd.

 7. Wij als omwonenden kijken niet raar op, want op de Thorbeckelaan met ook de kruising van de Simon Stevinstraat ben je niet eens veilig op de zebrapaden. Dit ongeluk lijkt een uitzondering, omdat het om een oudere man gaat maar er wordt gemiddeld veel te hard gereden.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld