Gestickerde fietsen kunnen worden opgehaald, anders worden ze vernietigd

SLIEDRECHT – Sticker op uw fiets? Haal ‘m snel op!  “Om te voorkomen dat fietsstallingen, stoepen en straten in Sliedrecht ‘dichtslibben’, controleert team Handhaving regelmatig op fietswrakken en verkeerd gestalde fietsen”, bericht woensdag 24 juni 2020 de gemeente Sliedrecht, “Dit gebeurt elk kwartaal met een grootschalige stickeractie. In de week van maandag 15 t/m vrijdag 19 juni 2020 vond zo’n actie plaats.” Deze fietsen staan nu bij de gemeente Sliedrecht en kunnen worden opgehaald. 

Er zijn fietsen gelabeld op de volgende locaties: 

●1 fiets aan de Craijensteijn
●1 fiets aan de Adama van Scheltemastraat
●1 fiets aan de Nicolaas Beetsstraat
●1 fiets aan de Prof. Snelliusweg
●1 fiets aan de Dorlandsweer
●2 fietsen aan de Nachtegaallaan (1x voor, 1x achter de flat)
●2 fietsen aan De Wiel
●2 fietsen bij station Baanhoek
●2 fietsen aan de Frans Halsstraat
●2 fietsen aan de Thorbeckelaan bij bushalte t.h.v. de ijsbaan
●3 fietsen aan de Thorbeckelaan bij de flat
●4 fietsen aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan
●4 fietsen aan de Rembrandtlaan bij bushalte
●5 fietsenaan de Havikstraat bij de Havikflat
●6 fietsen aan de Valkweg bij de Valkhofflat
●9 fietsen aan de Sperwerstraat bij de Sperwerflat
●11 fietsen bij Station Sliedrecht

Staat jouw fiets daar en zit er een waarschuwingssticker op? Dan kunt je jouw eigendom tot uiterlijk zondag 5 juli 2020 weghalen. Na deze datum verwijdert de gemeente Sliedrecht de fietsen van de openbare weg.

Opslag
Ze blijven nog dertien weken opgeslagen op het milieupark aan Lelystraat 111. Daar kan je jouw fiets ophalen tot vrijdag 4 september 2020. Neem de fietssleutel mee om te bewijzen dat de fiets jouw eigendom is. Het milieupark is open op werkdagen van 08.00-16.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Alle fietsen die niet worden opgehaald, gaan de boeken in als ‘wrakken’ en worden na de eerste week van september 2020 vernietigd.

3 gedachten over “Gestickerde fietsen kunnen worden opgehaald, anders worden ze vernietigd”

  1. Talentencentrum Plug-in te Dordrecht zou deze fietsen goed kunnen gebruiken! Mooi is dat dit een echt een talentencentrum voor de Drechtsteden is en niet slechts dagbesteding. Jongeren leren daar hun talenten ontdekken, hun talenten ontwikkelen en uiteindelijk met hun talenten hun brood te verdienen. Eén van de mogelijkheden binnen dit talentencentrum is de fietsenmakerij. Jongeren leren daar te ontdekken of het repareren en/of opknappen past bij hun talenten en of ze die verder kunnen ontwikkelen.

  2. En wie zou dat moeten doen dan? betaald door wie? waar kunnen ze de fietsen en onderdelen bewaren betaald door wie?.

  3. Zonde, dat ze vernietigd worden, laat ze opknappen en verkoop ze voor een goed doel of sloop de goede onderdelen eraf

Plaats een reactie

*=Verplicht veld