Geregistreerde mantelzorgers genieten van tapasavond

SLIEDRECHT – Opnieuw werd deze maand stilgestaan bij de mantelzorgers. Zij die geregistreerd staan bij Het Bonkelaarhuis waren donderdagavond 24 november 2022 uitgenodigd in restaurant Kom Aan Tafel! aan de P.C. Hooftlaan. De mantelzorgers konden deze maand als waardering voor hun inzet kiezen uit deze en drie andere activiteiten. Bij slechts één evenement naar keuze mochten ze bij zijn. 

In het midden op de foto wethouder Cees Paas van de gemeente Sliedrecht. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Gekozen kon worden voor een geurconcert (maar dat ging niet door – red.), een high tea, een ‘lopend stilstaan met lunch’ en genieten van tapas. Wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie) van Sociaal Domein sprak enkele woorden en liet zijn waardering blijken voor de belangrijke taken, die je als mantelzorger hebt. Gastvrouwen tijdens de avond waren Jolanda Janmaat en Suzanne Lankhorst, mantelzorgcoördinatoren van Het Bonkelaarhuis.

Foto onder.

Gezamenlijk werd genoten van de tapasavond. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

1 gedachte over “Geregistreerde mantelzorgers genieten van tapasavond”

  1. Helaas zijn een aantal mantelzorgers flink teleurgesteld. De evenementen waren al 2 dagen na bekendmaking vol of niet toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.
    Deze mensen hebben nu niets, totaal geen waardering voor hun vaak vele werkzaamheden voor hun naaste. Ze hebben zelfs geen goed antwoord gekregen op de vraag waarom dit zo is geregeld.
    De werkzaamheden zal ik in ieder geval met evenveel plezier, liefde en dankbaarheid voor wat ik kan en mag doen blijven doen, maar de waardering zal niet vanuit de gemeente- of het Bonkelaarhuis moeten komen ben ik bang.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld