Gemengde gevoelens bij teams Sliedrecht Sport

door Wim van Mourik
SLIEDRECHT – Landskampioen Sliedrecht Sport stelde zaterdag 15 september 2018 enigszins teleur op de eigen verenigingsdag van de volleybalclub, waar het in een oefenwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal fors onderuit ging (0-4).

Geen moment wist de selectie van trainer-coach Vera Koenen de indruk te wekken klaar te zijn voor de start van de competitie, die op zaterdag 29 september officieus van start gaat met de strijd op de Supercup tegen Eurosped. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De gemotiveerde gasten uit Zwolle legden de tekortkomingen van het “nieuwe” Sliedrecht Sport genadeloos bloot.

Blessures
Als verzachtende omstandigheden mag worden aangevoerd, dat de gastvrouwen in sporthal De Basis met enig fysiek ongerief te kampen hadden. Esther Hullegie is door een knieblessure enige tijd uitgeschakeld, een verre van fitte Carlijn Ghijssen-Jans moest na de eerste set afhaken, en de nieuwkomers Sarah van Aalen en Demi Korevaar kwamen pas midweeks terug van een inspannend EK toernooi met Jong Oranje in Albanië. 

Onderspit delven
De mannen van Sliedrecht Sport toonden daarentegen wél aan met vertrouwen de start van het seizoen tegemoet te kunnen zien. Nationaal bekerwinnaar SV Land Taurus moest in een voorafgaand oefenduel in sporthal De Basis het onderspit delven (4-0). Voor de selectie van trainer Paul v.d. Ven begint de competitie op zaterdag 6 oktober 2018 met een thuiswedstrijd tegen het Talentteam Papendal. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld