Gemeentefeest loopt na week op z’n eind; drukke activiteitendag rond Grote Kerk

SLIEDRECHT – Hervormd Sliedrecht heeft nog tot en met zondag 24 september activiteiten in het kader van het Gemeentefeest. Deze week waren er verschillende ontmoetingen. Vooral zaterdag 23 september 2023 was het voor de kerkelijke gemeenteleden en buitenstanders een drukke dag met momenten van ontmoeting, gezelligheid en sportiviteit.

De ruimte tussen de Grote Kerk en de pastorie. Gezellige drukte. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Een groot aantal (sportieve) activiteiten was zaterdag uitsluitend bedoeld voor leden van de kerkelijke gemeente. Iedereen was zaterdagmiddag welkom bij de Grote Kerk aan de Kerkbuurt.

Tekst gaat verder onder foto.

Er was een terras met koffie, thee, limonade, gebak & suikerspin, springkussen, rodeostier en pannakooi voor kinderen en tieners. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Verder kon je terecht op een ‘Groene markt‘ met diverse kraampjes: Repair Café, solar cooking, boekenmarkt, plantenasiel, inspiratie rond duurzaam leven, sociale moestuin, knutselkraam voor kids (=bordje stippen) en kledingrepair, ansichtkaarten, ‘verkoop’ voor Huis van de Kerk. Kortom genoeg om te zien, vast te houden en mee te nemen. 

1 gedachte over “Gemeentefeest loopt na week op z’n eind; drukke activiteitendag rond Grote Kerk”

  1. Geweldig vooral de samen zang met zoveel mensen onze lieve hemelse vader groot maken dit heeft voor mij een diepe indruk gemaakt zelfs met mensen die ik niet ken fijne gespreken gehad ga zelf naar een andere kerk maar deze dag. Was voor mij overweldigend kan nu alleen maar danken voor deze gezegende middag amen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld