Japans restaurant Oishi Fusion

Gemeente Sliedrecht zoekt kandidaten voor gemeentepenning

SLIEDRECHT – Omdat de gemeente Sliedrecht zegt trots te zijn op de vrijwilligers worden er kandidaten gezocht om de waardering te laten blijken. Zij die zich al jarenlang belangeloos inzetten, kunnen in aanmerking komen voor de penning van de gemeente Sliedrecht. Maandag 7 december 2020 worden deze uitgereikt tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag.

Dit is de gemeentepenning. De toekenning ervan wordt genomen door een besluit van het College van B en W. (Foto gemeente Sliedrecht)

De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners. Deze inzet moet vrijwillig en gedurende een langere tijd zijn geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en /of de verdienste een buitengewoon karakter heeft.

Aanvraagformulier
Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 5 oktober 2020. Als je denkt iemand daarvoor in aanmerking te willen laten komen, kan je bellen of e-mailen voor een aanvraagformulier naar Rozanne Boer, tel. 0184-495817 of per e-mail: rjc.boer@sliedrecht.nl

3 gedachten over “Gemeente Sliedrecht zoekt kandidaten voor gemeentepenning”

  1. Kees en Jeanette Hoogendoorn die voor elke bewoner klaar staan die door welke omstandigheden ook hulp nodig heeft.
    Chapeau lieve mensen.

  2. Het brandweerkorps omdat ze belangeloos bij nacht en ontij voor alle burgers klaar staan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld