Gemeente organistor van ondernemersontbijt

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht is woensdag 18 november 2015 gastheer voor het bedrijfsleven. Van 07.30 – 10.00 uur kunnen ondernemers aanschuiven voor een ontbijt in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1.

De regio Drechtsteden heeft volgens de gemeente veel te bieden. “Mooie grote en kleine bedrijven, een buitengewoon goed arbeidsethos en een prima ligging met verbindingen over spoor, weg en water. Kortom: een uitstekende plek om te wonen, te werken en te recreëren.”

Imago
Toch leven er kennelijk vragen. “Hoe zien buitenstaanders de regio Drechtsteden? Staan we wel voldoende op de kaart? Zijn we te bescheiden en moeten we ons beter verkopen? Hoe kijkt u als ondernemer aan tegen het imago van de Drechtsteden? Wordt het beeld gedeeld en zijn we bereid om samen te werken aan een (nog) beter imago van de Drechtsteden?”

Prorgramma
Er wordt, zo schrijft de gemeente Sliedrecht, een programma samengesteld waarin ‘ruimschoots gelegenheid is om te netwerken’. Het programma wordt de komende maanden verder vormgegeven. De officiële uitnodiging ontvangen ondernemers medio oktober.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld