Gemeente informeert vanuit ‘marktkraam’ over Omgevingsvisie

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht stond woensdag 15 september 2021 met een ‘informatiekraam’ op de weekmarkt op het Burgemeester Winklerplein om te informeren over de Omgevingsvisie. Welke richting willen we op met Sliedrecht? 

Wie meer wilde weten, was welkom op de weekmarkt. Verantwoordelijk wethouder Ton Spek (CDA) kwam persoonlijk de plannen toelichten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Volgens de gemeente Sliedrecht zijn er volop ambities. De gemeente wil 2500 woningen bouwen, maar ook meer groen en bomen, inzetten op energie- en klimaatneutraal in 2050. Verder op het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit en het versterken van het ondernemersklimaat. “Samen met bewoners, ondernemers, (sport) verenigingen en maatschappelijke en culturele instellingen werkten we het afgelopen jaar aan onze Omgevingsvisie. Een document dat kaders schetst voor de genoemde ambities én tegelijkertijd ruimte biedt aan plannen, ideeën en initiatieven vanuit de samenleving”, aldus de gemeente Sliedrecht. Ook woensdag 22 september 2021 staat de gemeente met een informatiebus op het Burgemeester Winklerplein tijdens de markt.

1 gedachte over “Gemeente informeert vanuit ‘marktkraam’ over Omgevingsvisie”

  1. 13.30 uur op de markt geweest. gezocht naar het busje.
    maar niemand aanwezig lopen voor jan joker helemaal naar de markt jullie worden bedankt. woon in de vogelenzang 45

Plaats een reactie

*=Verplicht veld