Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Geld Grote Clubactie moet terras beachvolleybalvelden dichterbij brengen

SLIEDRECHT – Met de opbrengst van loten van de Grote Clubactie wil volleybalvereniging Sliedrecht Sport de realisatie van een terras bij de beachvolleybalvelden realiseren. Deze actie start zaterdag 14 september 2019. Dat maakt de vereniging vrijdag 6 september 2019 bekend. 

Net als zo’n 5.300 andere verenigingen gaan ook de leden van Sliedrecht Sport op pad om via lotenverkoop hun club een financiële stimulans te geven. De opbrengst wordt geïnvesteerd in een fraai terras bij de beachvolleybalvelden, bij sporthal De Basis. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

“Naast sportiviteit is gezelligheid binnen onze vereniging erg belangrijk”, vindt voorzitter Cees Boer van Sliedrecht Sport, “Een sfeervol terras bij onze beachvelden mag dan ook niet ontbreken. Wij hopen dat vrienden, familie en andere Sliedrechters willen bijdragen aan dit clubdoel door een lot te kopen. Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom als het terras er ligt.”

80 procent
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,– per stuk, waarvan 80 procent direct naar betreffende clubkas vloeit. Elk jaar wordt zo’n 9 miljoen euro opgehaald. 

Trekking
De trekking van de Grote Clubactie is woensdag 11 december 2019. Lotenkopers maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,–. Vanaf donderdag 12 december 2019 staat de trekkingsuitslag hier online. Dit jaar is het loten kopen nog makkelijker gemaakt door een handige online tool op de website van Sliedrecht Sport.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld