Garden Inspirations viert 15-jarig bestaan als tuinontwerper en hovenier

SLIEDRECHT – Tuinontwerpbureau en hoveniersbedrijf Garden Inspirations bestaat vrijdag 7 januari 2021 precies vijftien jaar. “Uw tuin is onze passie. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel bij Garden inspirations”, zegt oprichter en eigenaar Carolien van Zessen, “Mijn doel is om met mijn creativiteit en kennis, in combinatie met uw budget en uw wensen een functioneel en mooi tuinontwerp samen te stellen.”

Wat volgens eigenaar Carolien van Zessen resulteert in veel tevreden klanten in de afgelopen vijftien jaar. (Foto Hans van der Aa / Sliedrech24)

Vijftien jaar geleden maakte Van Zessen de stap naar het kantoor van de Kamer van Koophandel. Bij Garden Inspirations kan je terecht voor het maken van een passend ontwerp. Dus van een geheel nieuwe tuin, het onderhoud ervan tot samen tuinieren. Van Zessen: “Alles wordt vanaf het begin tot eind verzorgd. Dat betekent ook het onderhoud. Dat kan van geheel uit handen geven tot samen tuinieren.” Bij dat laatste leer je van Carolien van Zessen de fijne kneepjes van het vak leert.

Contact
Wil je een afspraak maken met Garden Inspirations aan Lelystraat 14 bel dan met tel. 0184 – 423477 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld