Japans restaurant Oishi Fusion

Financieel Café op Wereldarmoededag in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – Donderdag 17 oktober 2019 zitten de vrijwilligers van het Financieel Café klaar om je te helpen bij het aanvragen van voorzieningen. Van 18.30 – 19.30 uur is er een inloopspreekuur in bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. Samen wordt gekeken op welke voorzieningen je recht hebt en kunnen worden aangevraagd.

Er zijn voorzieningen waar een beroep op kan worden gedaan om bijvoorbeeld sport en muziekles voor kinderen te kunnen bekostigen. Niet iedereen is altijd op de hoogte van de voorzieningen die er allemaal zijn. Bij het Financieel Café worden bezoekers geholpen door ervaren vrijwilligers laat Stichting Welzijnswerk weten. (Foto Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

Donderdag is het ook Wereldarmoededag, een dag waarbij over de hele wereld wordt stil gestaan bij mensen die met weinig geld moeten rondkomen. Ook in Nederland zijn er ruim één miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van het leven in armoede ondervinden. 

Geen afspraak nodig
Stap naar binnen. Een afspraak maken is niet nodig. Je bent van harte welkom. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij het Financieel Café kan je ook een afspraak maken bij het Bureau Sociaal Raadslieden in Het Bonkelaarhuis, tel. 0184-420539. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld